LASHLINER

Här tatueras din övre fransrad. Detta är ingen eyeliner utan det är en ”Lashliner” som framhäver naturligt dina ögon och markerar fransarna. En lashliner är perfekt för dig som vill ha det där lilla extra.

Att tänka på innan behandling:

  • Du får inte ha en fransförlängning
  • Du kan ej ha vagel i fransrad
  • Ej vara under cancerbehandling
  • Du kan inte ha eksem/psoriasis i fransområdet
  • Kom helt osminkad i hela ansiktet

LÄPPIGMENTERING

Läppigmentering är en behandling där du ger dina läppar en ny nyans genom att varsamt skugga in färg. Man förstärker läpparnas kontur och färg med hjälp av en semipermanent tatueringsmetod. Läppigmentering är en semipermanent tatuering som förstärker färgen och formen på dina läppar och ger intrycket av mer fyllighet. Detta görs genom att avsätta färgbläck på dina läppar och längs din läpplinje för att förbättra helhetslooken. Färgen är subtil för att ge ett naturligt resultat. Efter behandlingen kommer läpparna omedelbart att se mörkare ut. När läpparna läker kommer färgen att bli ljusare och mjukare till den valda nyansen.

Vid en läppigmentering kan man bl a åtgärda avsaknad av kontur, asymmetri, ärr eller blek läppfärg.

KOSMETISK TATUERING ÖGONBRYN

Microblading 3D/strålteknik är en semipermanent kosmetisk tatuering av ögonbrynen som innebär att man tatuerar in små, tunna streck av pigment i huden som efterliknar dina egna strån, ​ Microblading kan användas för att korrigera estetiska ojämnheter i brynen men även för justera en asymmetri, fylla i brynen, ändra formen. Microblading kan även användas för att återskapa en naturlig form för dig som har tunna bryn.

Pigmenten som används har utformats för att matcha din naturliga ögonbrynsfärg så att de smälter in bland dina befintliga hårstrån. Resultatet blir mer naturligt, felfritt och fylligare än med traditionella tatueringsmetoder. Till en början framstår ögonbrynen som mörka men bleknar inom två veckor efter behandlingen. Efter första besöket är det viktigt att göra en touch up efter 4 veckor. Resultatet kan sedan vara mellan 12-24 månader. Men en påfyllning en gång om året är rekommenderat för att behålla formen & färgen perfekt.

Vill du slippa måla i dina bryn varje dag? Eller helt enkelt få till en fin och jämn form? Då är microblading/kosmetisk tatuering något för dig.