Studio Mione

Studio Mione är en kreativ studio som specialiserar sig på kvalitet och personlig service.

Med min passion för att skapa vackra behandlingar och unika personliga upplevelser, har jag byggt upp Studio Mione till att bli en härlig och avkopplande plats i Majorna, där du som kund bara kan få komma in och bli ompysslad och koppla av.

Studio Mione erbjuder ett brett utbud av tjänster, allt inom naglar, fransar, ögonbryn, permanent hårborttagning, spray tan, kosmetisk tatuering, injektionsbehandlingar, fettförbränning och Muskelstimulering.

Jag håller även utbildningar i vaxning, både för män och kvinnor. Lashlift, Browlift och Fransförlängning.

Jag har en stabil känsla och öga för detaljer och jobbar alltid mycket noggrant.
Med min kreativa vision och expertis, arbetar jag med en mängd olika kunder och deras olika mål. Genom att kombinera kvalitet och skicklighet, strävar Studio Mione alltid efter att leverera resultat som både imponerar och engagerar.

  • För mig är du inte bara en kund som köper en behandling, utan vi får en relation. En relation som jag är noga att vårda om.

Förutom behandlingar och utbildningar så finns ett brett utbud utav skönhetsprodukter på hyllorna.

Välkommen in till denna lilla lyxiga oss i härliga Majorna ✨

VI SOM JOBBAR HÄR

Rosanna Mione
Rosanna Mione
Grundare av Studio Mione.
Jag erbjuder behandlingar såsom naglar, fransar, ögonbryn, permanent hårborttagning, spray tan, kosmetisk tatuering och INSCULPT.
Dr Lavinia
Dr Lavinia
Injektionsbehandlare

“Med min kreativa vision och expertis, arbetar jag med en mängd olika kunder och deras olika mål. Genom att kombinera kvalitet och skicklighet, strävar Studio Mione alltid efter att leverera resultat som både imponerar och engagerar….”

ROSANNA MIONE, STUDIO MIONE

Besök oss i härliga Majorna

Boka din tid hos Rosanna eller Dr Lavinia på Bokadirekt